SEIKO Autoriseret forhandler site

SEIKO mener, at den bedste måde for dig at vælge og købe et SEIKO ur er hos en af vores autoriserede forhandlere. Kun på disse hjemmesider eller butikker kan du være sikker på at finde den nyeste SEIKO kollektion, og vær sikker på at dit nye ur vil være dimensioneret og monteret korrekt, gratis.

SEIKO anbefaler derfor, at du ikke køber et SEIKO ur gennem enhver hjemmeside, medmindre det er en autoriseret SEIKO forhandler med det samme emblem "SEIKO AUTORISERET FORHANDLER SITE" som vises her på denne hjemmeside, og som har sin egen fysiske butik, du kan besøge.

We are the SEIKO Authorized Dealer and assure you safe and pleasant shopping here at our website as if you were at our retail premises you can visit.

Nogle ikke-autoriserede sites sælger falske eller brugte ure eller ure, der er blevet pillet ved, og er derfor ikke berettiget til pleje under SEIKO garantien. Andre tilbyder ikke den originale SEIKO international garanti, og heller ikke eftersalgsservice af nogen art.

SEIKO lægger stor vægt på at sikre, at vores SEIKO autoriserede forhandlere tilbyder dig de allerbedste produkter og service. Drag fordel af fred i sindet, som kun de kan autoriserede SEIKO forhandlere kan tilbyde.

Uautoriserede kopier eller reproduktioner af eventuelle artikler, fotografier eller levende billeder på dette site er strengt forbudt. Bemærk venligst, at SEIKO ikke kan holdes ansvarlig for nogen krav eller løfte på eksterne sites eller andre steder af enkeltpersoner eller organisationer end SEIKO Watch Corporation.