• SUPPORT
  • FAQs
  • Instruction
  • Customer Service Center
  • Caliber Operation See How It Works

Vejledninger (på engelsk)

Du kan hente brugsanvisningerne nedenfor. Husk at installere Adobe Reader.

For at finde den rigtige brugsanvisning skal du bruge dit ur. Hvis du ønsker den danske udgave af brugsanvisningerne må du tage kontakt til din nærmeste autoriserede SEIKO forhandler. Din nærmeste forhandler kan findes på følgende side.

Autoriserede SEIKO forhandlere.

• Trin 1. Se kaliber koden på bagsiden af dit ur.
  • Trin 2. Vælg det første tal eller bogstav i kaliber koden.

Interactive Kaliber betjening is also available. Click the banner on the left.